5E8A7508 as Smart Object-1liten.jpg

Yoga

Velkommen til Yogatid på Trautskogen i Nord-Odal. Her har vi faste kurs hver tirsdag og onsdag med oppstart i januar, mars og hver høst. Se yogatid.no for påmelding og mer kursinformasjon.

Drop-in
Vi setter gjevnlig opp nye drop-in timer i tillegg til faste kurs. Nytt i 2019 er egnde timer for ungdom og barn. Oppdaterte tider og priser finner du ved å følge denne linken.

Feriekurs 5. - 9. august 2019
Et yoga intensiv kurs der vi får god tid til å fordype oss i fysiske øvelser, pust, avspenning, meditasjon, mantra og teori. Kom daglig fra 10 - 16 eller overnatt på småbruket. Mer info og påmelding til kurset finner du ved å følge denne linken.

5E8A7474 as Smart Object-1.jpg

Klassisk Yoga

Silje underviser i klassisk yoga, innen retningen Satyananda yoga. Satyananda yoga er oppkalt etter en mann med samme navn, og han var en av de første som brakte yoga til vesten. Gjennom grunnleggingen av Bihar School of Yoga fikk han særlig stor innvirkning på yoga i Skandinavia og Europa.

Klassisk yoga er helhetlig, og består av:

  1. Fysiske øvelser som både styrker og tøyer ut.

  2. Pusteteknikker som gir energi og klarhet.

  3. Avspenningsteknikker som gir deg hvile og nytt overskudd.

  4. Konsentrasjonsøvelser og meditasjon som gir økt tilstedeværelse.

  5. Mantra, potente ord på sanskrit som påvirker kropp og sinn

Klassisk Yoga er helhetlig og ser på både den fysiske kroppen, det mentale og energikroppen. Bildene over viser kroppens viktigste energisentre, chakraene.


Yoga for alle
Klassisk yoga kan praktiseres av alle uansett alder, kjønn eller hvilken fysisk form du er i. Hos Yogatid får du følge din egen utvikling både fysisk og mentalt. Undervisningen følger en progresjon og Silje er opptatt av å tilpasse undervisningen etter både gruppens og den enkeltes behov. Klassisk yoga kan være både meditativ & rolig og mer dynamisk & kraftfull.